IPC DANI na PALIĆU
FINANSIJSKO i PRAVNO POSLOVANJE
PALIĆ, 18-21. oktobar 2023. - POPUNJENO
- višednevno savetovanje -

Zlatibor

TEME SAVETOVANJA
(PRAKSA ispred TEORIJE)

PREDAVAČI

- Predavanja se održavaju u Maloj gostioni -


DETALJNA SATNICA SAVETOVANJA

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENO JE:

1. TRI PUNA PANSIONA + jedan RUČAK
(prva usluga je ručak 18.10. a poslednja ručak 21.10.2023.)

2. VEČERA NA SALAŠU

3. SVEČANA VEČERA

4. VANPANSIONSKA POTROŠNJA do 2.500,00 din.

5. KAFE PAUZE u toku predavanja

6. IZLET do SEGEDINA - fakultativno


KONGRESNA SALA

Mala Gostiona

Mala gostiona

SVEČANA VEČERA

Restoran Mala gostiona

Restoran Mala gostiona

VEČERA NA SALAŠU

Salaš Jelen i Vinski dvor

Palic

IZLET do SEGEDINA

Segedin

HOTELI

HOTEL PARK


"Elitte Palić" je mesto za odmor koje se razlikuje. Hoteli Park i Jezero, kao i restorani Mala gostiona i Riblja Čarda pružiće vam ugođaj kao iz nekog drugog vremena. Svega pedeset metara od obale Palićkog jezera, okruženi stogodišnjom park šumom, nalaze se hoteli Park i Jezero. Ovi hoteli sa četiri zvezdice, zaštićeni su kao arhitektonsko nasleđe Palića, poseduju šezdeset soba i četiri apartmana, urađenih po evropskim standardima. Lokacija i šarm ovih hotela čine ih vanvremenskom oazom mira i uživanja.

hotel Park hotel Park


HOTEL JEZERO


Hotel "Jezero" izgrađen je 1903. godine, po uzoru na hotel "Park", od koga je odvojen jedinstvenim secesijskim objektom – "Velikom terasom". Poseduje 30 smeštajnih jedinica. Ishrana hotelskih gostiju se odvija u restoranu "Mala gostiona", koji je udaljen od hotela oko 100 metara.

hotel Jezero hotel Jezero


HOTEL PREZIDENT


Hotel "Prezident" se nalazi u prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera Palić. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere čine ovo mesto idealnim za odmor. Profesionalno i ljubazno osoblje ovog otmenog hotela sa četiri zvezdice pružiće vam vrhunsku uslugu, opuštanje, odmor. Hotel je idealan za seminare i "team building", kao i za sve goste koji žele da, barem na kratko, pobegnu iz stvarnosti i uživaju u raznovrsnoj ponudi Palića i Subotice i jedinstvenoj vojvođanskoj atmosferi.

hotel Prezident hotel Prezident hotel Prezident


HOTEL PALIĆ RESORT


Hotel "Palić Resort" se nalazi na 150 m od obale jezera. Hotelski kompleks se sastoji od: 17 smeštajnih jedinica, Spa i wellness centra (hotel ima toplu vezu sa spa centrom), kafe bara, zatvorenog bazena, fitnes centra, pansionskog restorana, lifta, aperitif bara, parkinga, recepcije (00-24). U samom srcu romantičnog Palića, na par minuta hoda od čuvene Velike terase, Letnje pozornice, teniskih terena, jezera i Zoo vrta, okružen neverovatnim Parkom prirode projektovanim u engleskom stilu.

hotel Palić Resort hotel Palić Resort hotel Palić Resort


VILA MILORD

"Vila Milord" je ekskluzivni objekat za odmor koji se nalazi u samom centru turističkog kompleksa Palić koji okružuje prelepo istoimeno jezero. Vila se nalazi u glavnoj aleji, na samom prilazu Palićkom jezeru i okružena je sopstvenim parkom sa stoletnjim rastinjem koji dostiže svoj puni sjaj u prolećnim i letnjim mesecima.

vila Milord vila Milord vila Milord


VILA LAGO

"Vila Lago"se nalazi u srcu stogodišnje šume, na samo nekoliko koraka od jezera Palić koje je već godinama jedna od najposećenijih lokacija u Srbiji.
Vila poseduje vrtom i terasu. Gostima su takođe na raspolaganju sezonski bazen na otvorenom, besplatan WiFi i besplatan privatni parking.

vila Lago vila Lago vila Lago


VILA LARUS

"Vila Larus" nalazi se u prelepom ambijentu Palićkog jezera. Novo izgrađena vila, porodične atmosfere obezbeđuje: 8 soba (jednokrevetne, dvokrevetne, porodične), 3 apartmana, bazen, caffé, Tv sobu i bezbedan parking prostor. Moderne, komfortne sobe tople atmosfere i apartmani tehnički, dobro opremnjene obezbeđuju savršen odmor za svakog gosta.

vila Larus vila Larus vila Larus

PREVOZ

bus

DOPLATA za autobuski PREVOZ na relaciji:

Beograd - Palić - Beograd iznosi 5.000,00 din.

Novi Sad - Palić - Novi Sad iznosi 4.000,00 din.

Organizator stručnog dela savetovanja:


ipc logo

I P C d.o.o.

11000 Beograd, Višegradska 6/II

Sve dodatne informacije na tel.

011/ 306-76-68, 361-31-56, 361-31-57, 366-00-71

fax: 011/2658-850

E-mail: info@porezi.rs

www.ipc.rs

Izvršni organizator:


Nova Nika

Agencija Nova Nika Event d.o.o.

11000 Beograd, Katanićeva 24

tel/fax: 011/2437-648

Kontakt osoba Žana Jugović: 062/337-606

E-mail: office@novanika.com
zanajugovic@novanika.com

Napomena: Primenjuju se opšti uslovi putovanja agencije "Nova Nika Event" Beograd u skladu sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i YUTA standardima. Putnik je dužan da se upozna sa "Opštim uslovima putovanja".

IPC - Višednevna savetovanja