PKS poziva naše privrednike da se predstave na Svetskoj izložbi "Ekspo 2020 Dubai"

Datum objave: 26-08-2021


Privredna komora Srbije (PKS) poziva kompanije metalskog i elektro sektora koje se bave svemirskim i avio tehnologijama, tehnologijama proizvodnje "mini" satelita (CubeSat), avio industrijom, inovacijama, kao i tehnološko-inovativne startapove i privredna društva koja se bave razvojem i istraživanjem u ovim oblastima, da se do 3. septembra 2021. godine prijave za učešće u drugoj tematskoj nedelji pod nazivom "Svemir" (Space Week, 17-23. oktobar 2021. godine),  u okviru Svetske izložbe "Expo 2020 Dubai".

Predstavnici kompanija, koji žele da se prijave za učešće, treba da popune određene formulare na engleskom jeziku i da ih dostave najkasnije do 3. septembra na e-mail adresu Udruženja za metalsku i elektro industriju PKS: metalska@pks.rs.

Prisustvo relevantnih svetskih institucija i proizvođača u oblasti svemirskih tehnologija i avio industrije na ovoj izložbi, predstavlja značajnu priliku  za naše kompanije i institucije da postanu vidljivije i uspostave saradnju sa velikim sistemima kao što su NASA, Evropska svemirska agencija (ESA), SPACE X, BOEING.

Više informacije o ovoj izložbi možete pronaći na sajtu: https://pks.rs/dubai-expo-2020.